Yhteystiedot

Atepro Osaamispalvelut Oy

Mika Hagelin, HR -liiketoimintakumppani

+358 40 174 5415

mika.hagelin@atepro.fi

y-tunnus 2841010-8

 

Olen lahtelainen opetusalan ja osaamisen kehittämisen ammattilainen. Olen työskennellyt noin 25 vuotta peruskouluissa, ammatillisissa oppilaitoksissa ja ammattikorkeakoulussa opettajana, koulutussuunnittelijana ja erilaisissa esimiestehtävissä. Työhistorian aikana minulle on muodostunut monipuolinen ja laaja verkosto työelämän eri osa-alueilta ympäri Suomen.

Erityisosaamistani on rekrytointi ja henkilöstön osaamisen kehittäminen  (HR-prosessit), monipuolinen pedagoginen ja ohjausosaaminen, oppimisympäristöjen kehittäminen sekä  toiminnan tehostamiseen liittyvät digitaaliset ratkaisut.

Työskentely koulumaailman esimiestehtävissä toisella asteella on monipuolistanut, laajentanut ja syventänyt strategisen suunnittelun, kehittämisen ja toimeenpanon osaamistani. Toiminnan laadun kehittäminen ja tiedolla johtaminen ovat välttämätön osa arjen esimiestyötä ja strategisten toimenpiteiden toteutumisen seurannassa.

Erityisen lähellä sydäntä on auttaa yrityksiä, yksittäisiä nuoria ja aikuisia taustasta riippumatta sekä oppilaitoksia kohtaamaan toisensa ja löytämään yksilöllisiä ja joustavia polkuja osaamisen hankkimiseksi sekä ratkaisuja liiketoiminnan kehittymisen tueksi.